fbpx

Gratis verzending vanaf 175,-

Verzending in 3-5 werkdagen

Vermelde prijzen zijn excl. btw

HSRDesign
Geen categorieDe start up van Hsr design

De start up van Hsr design

Voedselbank Kampen

Het is oktober 2020

Sinds een tijdje zijn we bezig met het maken van gepersonaliseerde kado’s. Dit doen we vooral voor de familie en kennissenkring. Het ontwerpen van een t shirt voor een verjaardag van een 70- jarige, kraamcadeaus of gepersonaliseerde traktaties. En dan komt het moment, dat we tot de conclusie komen, we gaan hier mee verder en pakken het professioneler aan.  Avonden zitten we te praten over hoe en welke stappen we zullen moeten zetten.  En zo word de afspraak gemaakt bij het KVK in Zwolle. We verdiepen ons ondertussen verder in over de verschillende soorten machines, en komen in contact met leveranciers. De weken vliegen voorbij en ondertussen word er op de achtergrond gewerkt aan het opbouwen van de website.

Actie voor de kinderen en de voedselbank

In November bedenken we om aan de #gluurpietjes https://www.facebook.com/rtvijsselmond/videos/3493445604066633 actie mee te doen. Op dit moment zitten we in Lock down, en de gluurpietjes actie brengt voor de kinderen een welkome afleiding van het thuisonderwijs. De bedoeling van de gluurpietjes is dat je een sticker van een piet op je raam plakt, en kinderen deze vervolgens in hun wijk kunnen gaan opsporen. Het is een landelijke actie welke ook in Kampen en IJsselmuiden is uitgerold.  Dit neemt veel tijd in beslag maar word als zeer positief ervaren. Daardoor komt de verdere opzet van HSR Design even op de achtergrond te staan, maar weten we wel door de verkoop van de gluurpietstickers meer dan 150 euro in te zamelen voor de voedselbank Kampen https://www.facebook.com/HSRDesignKampen/photos/a.106234521295544/134337791818550/.  Dit soort acties past bij ons, en onze visie is, om dit ook in de toekomst zo af en toe te blijven doen.

De eerste orders

Het nieuwe jaar luid in, de eerste orders mogen we verwerken Hoe leuk is dit! Het omgaan met de klanten en hen persoonlijk kunnen adviseren geeft ons veel energie.  En de website die begint er steeds mooier uit te zien. Op onze social media pagina’s https://www.facebook.com/HSRDesignKampen en https://www.instagram.com/hsr.design/ Vind je onze creaties terug! Ook vind je hier onze acties zoals like en deel actie van de Snapback pet https://www.facebook.com/HSRDesignKampen/photos/a.106234521295544/234813591770969/

Post a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

×